donderdag 24 juli 2014

Dag 12 van San Diego naar Los Angeles


Dag 12 (24-07-2014)

Vandaag zijn we voor 7 uur allemaal al uit bed.
Robert gaar met de jongens naar de visafslag, Juliette ligt te internetten en ik zit heerlijk op het balkon met de e-reader en een koffie.

Als de heren weer terug zijn gaan we de koffers in de auto laden en nog even ontbijten voor we op weg gaan naar onze volgende bestemming, Los Angeles.

Maar voor we echt op pad gaan, gaan we eerst nog naar La Jolla, dit is de meest exclusieve buurt van San Diego met mooie stranden en prachtige huizen.We rijden hier een beetje ronde en gaan nog even naar het strand, waar we lekker wat gaan drinken voor we weer verder rijden.

Tegen 13.30 uur komen we aan in LA en kunnen we al inchecken op onze hotelkamer.
Het hotel wat we hebben is pas iets meer dan een jaar geleden geopend en we hebben dan ook een mooie grote kamer.

Los Angeles is een enorme stad en ontzettend druk. Het verkeer is er echt vreselijk.

Als we alle koffers weer uit de auto hebben gehaald en op de kamer hebben gezet, gaan we op zoek naar het Hollywood sign. Weer door de drukke stad en na ruim 1 uur kunnen we de foto's dan eindelijk maken.
Na de nodige foto's gaan we naar Rodeo drive om te shoppen, nou ja shoppen, we houden het wel bij kijken anders moeten we denk ik eerder naar huis dan de bedoeling is. Na Rodeo Drive gaan we naar Venice Beach. Venice Beach is erg leuk en gezellig met allemaal kraampjes, winkeltjes en optredens van straatartiesten. Hier gaan we ook wat eten voor we weer terug gaan naar ons hotel.Rond 23.00 uur zijn we terug en vallen de ogen zowat dicht.

Morgen gaan we het rustig aan doen en hebben nog niets op het programma staan.

1 opmerking:

  1. Hoi Angelique, troost u, hier in SF is het verkeer ook vréééééselijk!! Tis maar da ge het weet hé! hahaha ;-D Tip: Bike Rental in de Lombard Street is een aanrader! fietsen is wel héél vermoeiend in de heuvelachtige straten...
    Groetjes, Frouke

    BeantwoordenVerwijderen