vrijdag 18 juli 2014

Dag 6 Page



Dag 6. (18-07-2014)

Na een goede nachtrust en een goed ontbijt in het Holiday Inn Hotel in Page gaan we naar Lake Powell.
Eerst gaan we na heel veel klauterwerk over de rotsen heerlijk zwemmen, dit was echt leuk om te doen zo midden in een canyon.

Na een paar uurtjes hadden we het wel gezien en zijn we naar Wahweap gereden om een powerboat te huren. Ook dit was weer super leuk om te doen en heerlijk verkoelend zo op het water. Na ongeveer een uurtje varen hebben we de boot stilgelegd zodat de kinderen ervan af konden springen en bommetjes konden maken. Wahweap ligt ook in Page maar wel weer in Utah en  niet in Arizona en de tijd ging dus weer een uur vooruit. Dat is om het ons een beetje lastig te maken denk ik, zelfs de Iphone kan het niet meer bijbenen. :(
Robert en Dion hebben nu alles gedaan wat ze wilden doen in Amerika en kunnen dus naar huis vinden ze.Want nu is het de beurt van de rest van de familie, haha! Dus jaaa, dat wordt hiken (beetje dan) en shoppen.
's Avonds zijn we weer lekker wezen eten, deze keer bij Butterfield Steakhouse. We hebben heerlijke Wagyu burgers op.

In de tussentijd is het 23.00 uur en bedtijd voor ons, morgen hopelijk weer een leuke dag en gaan we naar Monument Valley. Maar eerst proberen we morgen nog naar de Upper of Lower Canyon te gaan.


2 opmerkingen: