donderdag 17 juli 2014

Dag 5 van Springdale naar Page



Dag 5. (17-07-2014)

Vandaag zijn we al vroeg uit de veren na een goede nachtrust.
Tegen 8en gaan we ontbijten om daarna direct naar Zion NP te gaan. Ons hotel ligt zo goed als aan de voet van de ingang,
Het is hier echt super mooi en we verblijven hier dan ook bijna de hele dag.
Rond 15.30 uur gaan we terug naar Springdale om nog ergens lekker een ijsje te eten voor we op weg gaan naar Page. Naar Page is nog ongeveer 2,5 uur rijden en we winnen weer een uurtje omdat dat in Arizona ligt. Het verschil met Nederland is dus weer 9 uur.
De weg naar Page is werkelijk prachtig om te rijden en we stoppen dan ook regelmatig om van de vergezichten te genieten.
Als we bij het geboekte hotel aankomen ( Travellodge), blijkt er geen rollaway te zijn. En zouden de kinderen dus met z'n 3en in 1 bed moeten. Dat doen we dus niet! Ik had al in een verslag op het AA forum gelezen van een stel dat er voor enkele weken terug was geweest dat het hotel echt niet goed was. Ik heb dan ook eerst gezegd dat ik eerst de kamer wilde zien. Nou die was zo deprimerend dat ik al meteen zoiets had van hier blijven we dus echt niet. Heb dan ook gezegd dat we de kamer niet wilden. Dat er geen rollaway was kwam dus mooi uit. Kon ik dat gebruiken om niet naar dat hotel te moeten.
Uiteindelijk zitten we nu in de Holiday Inn met een gigantische kamer met 3 queensize bedden. Alles is mooi schoon en ze hebben een leuk zwembad. 's Avonds zijn we wezen eten bij In The Grand. Dit was op aanraden van het informatieburo. Dit is niet echt een restaurant, maar gewoon ergens achter een schuur ofzo. Een bbq met een optreden van een indiaan die aan hoelahoep deed. Dit was echt een super leuke avond bij ontzettend leuke mensen.
Morgen zijn we de hele dag in Page en gaan we het lekker rustig aan doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten