maandag 21 juli 2014

Dag 9 van de Grand Canyon naar Lake Havasu


Vanochtend voor de verandering maar weer eens vroeg uit de veren. Ik wil natuurlijk ook de zonsopkomst zien in de Grand Canyon. Dus 5 uur mijn bedje uit. Het was best frisjes en er stond een klein windje.
Helaas was het ook een beetje bewolkt dat ik niet zo'n hele mooie foto;s kon maken. Maar ja, een mens kan niet alles hebben.

Om half 8 de rest van de familie wakker gemaakt zodat we op weg konden naar Lake Havasu.
Rond 8 uur zaten we in de auto en begon de rit.

Onze 1e stop was in Williams voor het ontbijt. We zagen een leuke jaren 60 diner en zijn daar dus gaan eten.
Nou ja eten, als je de serveerster had gezien had je al gegeten en gedronken. Tijdens het opnemen van onze bestelling kwam de snot zo uit haar neus gelopen!!!  Gggrrrrr, en dat moest ik dan net weer zien, gadver, wat een vies mens.
Na dit geweldige ontbijt zijn we weer verder gegaan op weg naar ons eindpunt. Onderweg zijn we nog in Seligman gestopt om wat te gaan drinken. (zonder snot deze keer) Seligman is een leuk klein dorpje aan de Route 66 met dus allerlei snuisterijen over de Route 66. Is wel leuk om even door te lopen.

Na Seligman zijn we ook nog gestopt in Oatman, ook dit is een stadje/dorpje aan de Route 66, wat er om bekend staat dat er allemaal ezels door de straat lopen. Nu dus ook, is een erg leuk gezicht. Vooral Juliette was er niet meer weg te slaan.
Ook hier weer even de innerlijke mens voorzien van een drankje en een ijsje in een saloon.
De barvrouw zei toen we weggingen dat er 's morgens nog een slang binnen zat. Een grote rode.
Is maar goed dat ze dat zei bij het weggaan anders was Robert allang weggeweest.

Rond 17.00 uur waren we in Lake Havasu en slapen in het Travelodge hotel. Dit is dus wel een goede Travelodge en we hebben een super grote kamer.

Ik had niet echt veel goede verhalen over Lake Havasu gelezen, maar wij vinden het er geweldig. De stad is pas in 1964 gesticht en ligt prachtig aan het meer met allemaal palmbomen. Ook is hier de London Bridge nagebouwd. Deze brug brengt je naar een soort van eilandje met allemaal restaurantjes en winkeltjes.
Vanavond hebben we hier dan ook heerlijk gegeten.

Morgen hebben we een rit van iets meer dan 500 km voor de boeg naar San Diego.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten