dinsdag 15 juli 2014

Dag 2 van Londen naar Las Vegas



Dag 2 (14-07-2014)

Vandaag gaan we dan eindelijk de grote oversteek maken naar Amerika.
Na een redelijk goede nachtrust en een goed ontbijt worden we om 8.00 uur weggebracht naar Gatwick Airport.
De koffers worden ingecheckt en dan door de douane. Ook deze keer is het weer een fluitje van een cent en zijn we er zo doorheen. Rond 10.45 uur kunnen we boarden en om 11.25 uur gaan we dan eindelijk de lucht in.We vliegen met Virgin Airlines en dat bevalt goed. Ze komen regelmatig langs voor een hapje en een drankje. Ze komen zelfs langs met ijsjes. :)  Na een kleine 10 uur vliegen landen we op het vliegveld van Las Vegas. Hier duurt het wel even voor we door de douane kunnen maar ook hier geloven ze weer in de betrouwbaarheid van onze blauwe ogen. Dus hup naar Alamo voor het ophalen van onze huurauto. Hier wordt nog wel geprobeerd om ons een upgrade aan te smeren naar een 8 persoonsauto voor maar $20 per dag extra, maar daar trappen we niet in. Als we bij de auto's aankomen, krijgen we alsnog een upgrade naar een 8 persoonsauto gratis en voor niets. De auto is echt groot en we hebben een zee van ruimte!
We rijden meteen naar de Strip waar we eerst wat gaan drinken (het is hier ontzettend heet) en wat rond wandelen.Tegen 17.00 uur gaan we inchecken bij The Stratosphere Tower. We zijn niet de enigen die dat willen en moeten toch zeker wel een half uur wachten voor we aan de beurt zijn. We krijgen 2 kamers op de 17e verdieping en kijken dus mooi over LV uit. Tegen 20.00 uur gaan we naar Freemontstreet. Het is de bedoeling dat we naar de licht/muziekshow gaan kijken, maar hier is het zo druk en zoveel herrie dat we dat dus maar niet doen. Wel gaan we nog snel (nou ja snel)  eten en dan terug naar het hotel. De ogen van ons alle 5 beginnen toch wel dicht te vallen.
Kijken wat de dag ons morgen weer brengt.

Gekocht: foto van onszelf op de Stratosphere Tower.
Gegeten bij: Couscous op Freemontstreet
Aantal km gereden: 20km

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal,

    Ik ben maandag geholpen aan m'n hand alles is goed gegaan heb 4 verdovingsspuiten gehad die waren erg pijnlijk maar word goed verwent door opa haha 28 juli moet ik weer terug komen in het ziekenhuis en met opa gaat het ook een stukje beter wij wensen jullie nog heel veel plezier op de vakantie !

    Groetjes opa en oma xxx

    BeantwoordenVerwijderen